Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour van u thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,70 per pakket via Bpost, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het is eveneens ook mogelijk de goederen zelf retour te brengen in onze winkel. Dit kan op het adres Lingerie Ria, Alice Nahonstraat 16 - 2580 Putte. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking van de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via lingerie.ria@skynet.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.  

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met lingerie.ria@skynet.be.

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.