Levering 

 

Ophaling in de winkel

Al uw aankopen kan u op een afgesproken moment ophalen in de winkel Lingerie Ria, Alice Nahonstraat 16 - 2580 Putte. 

 

Verzending via Bpost 

Al uw aankopen worden bezorgd door Bpost binnen 3 tot 5 werkdagen. Zendingen onder € 25,- betalen € 5,70 verzendkosten, bestellingen boven € 50,- verzenden we kostenloos binnen Belgie. Bpost beschikt over een professionele bezorgingsservice en levert van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 18.00. Heeft u een voorkeur op welke dag geleverd moet worden dan kunt u dit aangeven in uw bestelling en wij regelen dit voor u. Heeft u uw bestelling al geplaatst dan kunt u best telefonisch contact met ons opnemen om een datum door te geven op het nummer +32 (0)15 75 37 71.

Binnen enkele minuten na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staat een bestelnummer. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden met Bpost, ontvangt u opnieuw een e-mail met hierin het track&trace nummer om uw bestelling op te volgen.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren, dan wordt uw pakket standaard bij uw buren aangeboden. Als dat ook niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen en wordt het de dag nadien, of zoals aangegeven op de melding opnieuw aangeboden.

Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op een van de Bpost afhaalpunten. Als u uw zending gaat ophalen dient u zich altijd te kunnen legitimeren.